tilaa auto kuukauden sitoutumisella kesäksi, tai pidemmäksi aikaa

Tarvitsetko autoa, mutta et halua sitoutua siihen vuosiksi?

KINTO Flexin kautta saat auton kuukaudeksi, tai pidemmäksi aikaa. Helppoon kuukausitilauspalvelun hintaan kuuluvat tavanomaiset autoilun kulut. Alkaen 499 €/kk.


Tutustu KINTO Flexiin ja tilaa

Tilaa nyt ja varmista itsellesi helppo ja huoleton auto kesäksi.

KINTO Flex on suoratoistopalveluiden tapainen autoilun kuukausitilauspalvelu, jonka kautta saat auton käyttöösi vain kuukauden sitoutumisajalla. Tilauksen teet muutamassa minuutissa netissä ja saat auton käyttöösi jopa parissa arkipäivässä. Palvelussa on saatavilla useita eri Toyota- ja Lexus-malleja, joista voit valita juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivimman. Helppo maksukortilta automaattisesti veloitettava kuukausimaksu sisältää muun muassa vakuutuksen, ajoneuvoveron, huollot ja kahdet renkaat kausivaihtoineen sekä säilytyksineen. Tilaus jatkuu niin pitkään, kunnes päätät perua sen.

Mikäli auton tarpeesi on pidempi kuin kuukausi, voit nyt myös halutessasi sitoutua 3 tai 6 kuukaudeksi. Minimisitoutumisajan jälkeen palvelu jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukauden sitoutumisajalla ja samalla kuukausimaksulla*.
 

*Samalla kuukausimaksulla tarkoitetaan ei-alennettua kuukausimaksua. Esimerkkitilanne: Olet tilannut 599 €/kk maksavan auton, johon kohdistuu 50 € alennus kolmen ensimmäisen kuukauden ajan. Maksat kolmen ensimmäisen kuukauden ajan 549 €/kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu hinnalla 599 €/kk.

Mikä on KINTO?

KINTO on Toyotan kansainvälinen liikkuvuuspalvelubrändi, joka toimii yli 30 maassa tarjoamassa erilaisia liikkuvuutta edistäviä palveluita auton kuukausitilauksesta autonjakopalveluihin. KINTO Flex on ensimmäinen Suomessa lanseerattu KINTO-palvelu ja on toiminut jo vuodesta 2021.

 

Tutustu lisää KINTO Flexiin