Yritysautot

Meiltä löydät markkinoiden kattavimman hybridimalliston!

Toyota on hybridiautojen edelläkävijä, ja Hybrid Business -mallistomme on markkinoiden monipuolisin. Teimme työsuhdeauton valitsemisen ja vertailun sinulle mahdollisimman helpoksi. Työsuhdeautovalitsimen avulla löydät hetkessä sinulle sopivimmat autot.

Vertaile vaihtoehtoja ja testaa Työsuhdeautovalitsin!

Meiltä löydät mielenkiintoiset autovaihtoehdot ja lisäksi saat ajantasaista ja ammattitaitoista apua työsuhdeauton valintaan. Voit vertailla vaihtoehtoja Työsuhdeautovalitsimen avulla. Syötät valitsimeen sinulle tärkeimmät valintakriteerit ja löydät heti ehtojesi mukaiset vaihtoehdot.

Meiltä saat myös apua valintaasi liittyviin yksityiskohtiin. Rahoitusmaailman tuntevat yritysautomyyjämme neuvovat ja opastavat sinua. Meillä voit myös koeajaa sinua kiinnostavat mallit. Valittuasi Toyotan voit olla varma, että myös arki kanssamme sujuu mukavasti. Toyota on tunnettu luotettavuudestaan ja Toyota-huoltopalvelulla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

Toyota-yritysauto täyttää sinun ja yrityksesi vaatimukset

Yritysautoa etsittäessä Toyota täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Se on ympäristöystävällinen ja edullinen käyttää. Toyota on mukana myös Hansel-puitesopimuksessa eli Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteishankintayhtiön kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi. Luotettavuutensa ansiosta Toyota on varmin valinta myös taksiyrittäjille.

Lue lisää Toyota.fi -sivustolta

Lue Toyotan yritysautopalveluista

Tutustu yritysautomallistoomme

 

Löydä se oikea työsuhdeauto.

Työsuhdeautovalitsin  

Business Plus – erityispalvelumme yritysautoilijoille

Toyota Business Plus on yritysautoilijoille ja yrityksille räätälöity korkealaatuinen palvelukokonaisuus. Sen tarkoituksena on tehdä yritysauton käyttö mahdollisimman mutkattomaksi.  Yritysautoilijoille suunnattujen erityispalveluiden ansiosta asiointi sujuu nopeasti ja jonottamatta.

Business Plus -palvelupisteessämme palveluksessasi ovat yritysmyyntiin ja rahoituspalveluihin erikoistuneet ammattilaiset. Nämä erikoiskoulutetut yritysmaailman asiantuntijat katsovat rahoitus-, leasing-, huoltosopimus- ja vakuutusmyynnin asioita yritysten kokonaisedun näkökulmasta.

Business Plus palvelee sinua ja yritystäsi

Yrityspalvelumme ammattilaisilta saat selkeitä vastauksia yrityspäättäjien, yritysautoilijoiden sekä tuotanto- ja taksiautoilijoiden auton hankinnan kysymyksiin. Business Plus -palvelusta löydät myös tavara-automyyntiin erikoistuneet Toyota Pro -myyjät.

Viihtyisät tilat, Business-mallit koeajettavissa

Myymälämme Business Plus -tiloissa käytössäsi on viihtyisä ympäristö nettiyhteyksillä. Showroomissa näet uusimmat Toyota Hybrid Business -mallit ja esittelyautot ovat luonnollisesti koeajettavissasi. Koko Toyotan monipuolinen palvelutarjonta on valmiina sinua varten. Akuutit huolto- ja korjaustyöt sekä vikadiagnoosit hoituvat Pikahuollossa. Sijais- ja rent-autopalvelut saat Toyota Rentistä. Rengasasiantuntijamme ratkovat kanssasi rengasvalintaan tai rengashotelliin liittyvät kysymykset. Autosi tyylikkyyden ja mukavan paluumatkan varmistat pesulinjallamme. Sisä- ja ulkopesut samoin kuin vahaukset hoituvat nopeasti.

Muistathan, että voit varata haluamasi palvelut itsellesi koska tahansa.
Verkossa toimiva huollonvaruksemme palvelee sinua ympäri vuorokauden.

Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle

Taksiyrittäjälle auton luotettavuus ja toimintavarmuus ovat ykkösasioita. Toyotan luotettavuus on vailla vertaa ja Toyota-taksihuolto pitää tunnetusti huolen siitä, että huoltokäynti sujuu todella jouhevasti.

Toyota on ollut jo 10 vuotta maailman arvostetuin automerkki ja luotettavuudessa se on kiistatta ykkönen. Vertailutesteissä Toyota-mallit komeilevat aina vähävikaisimpien autojen kärkiryhmässä. Toyota tarjoaa niin ajamisen ammattilaisille kuin tavallisillekin autoilijoille huolettomia, varmoja kilometrejä.

Huolto pitää auton tiellä

Huollot kuuluvat jokaisen auton asianmukaiseen ylläpitoon ja Toyota on ratkaissut asian ammattilaisen arvostamalla tavalla. Toyota-taksihuolto on sekä osaava että nopea.

Rahoituspalvelumme tekevät hankinnan helpoksi

Toyotalla on tarjota taksiyrittäjälle useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, joista se sopivin löytyy yritysmyynnin asiantuntijoidemme avulla helposti. Kysy vaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopivin.

Monipuolisin hybridimallisto

Taksikäyttöön Toyota tarjoaa laajan ja käyttökuluiltaan edullisen valikoiman vaihtoehtoja. Erityisesti hybridiautoissa Toyota tarjoaa markkinoiden laajimman mallivalikoiman. Hybrideistä taksikäyttöön sopivat erinomaisesti: Auris Touring Sport, C-HR, Prius, Prius+ sekä RAV4

Hybridi on loistava taksiauto

Hybridin edut taksikäytössä ovat merkittäviä. Autovero on matalampi, käyttövoimaveroa ei ole lainkaan, polttoainekulut ovat alhaiset, huoltokustannukset ovat perinteistä autoa pienemmät ja vaihtoautomarkkinoilla suosittujen hybridien jäännösarvo on korkeampi. Ei ihme, että yhä useampi yrittäjä valitsee Toyota-hybridin.

Kun näihin etuihin yhdistetään vielä takseille räätälöity huoltosopimus,  taksiyrittäjä voi olla varma, että auton käyttövarmuus on turvattu, kulut minimoitu ja ajoaika maksimoitu. Huoltosopimus helpottaa merkittävästi tulevien kulujen hallintaa ja budjetointia.

Nämäkin ovat hyviä vaihtoehtoja

Muista Toyota-malleista esimerkiksi Corolla, Avensis ja Land Cruiser ovat hyviä taksivalintoja. Muistathan, että voit valita taksikäyttöön myös ylellisesti varustellut Business ja Premium Business –mallit.

Kun tarvitaan enemmän tilaa, Toyotan pikkubussit, Proace ja Proace Verso, ovat oikea valinta.