Toyota Approved Vaihtoautot

Huolettomia kilometrejä

Me Toyotalla olemme tehneet käytetyn auton omistamisesta yhtä huoletonta kuin uudenkin. Toyota Approved Vaihtoautot on Toyota-liikkeiden standardi kaikille Toyota-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 10 vuotta ja mittarilukema enintään 185 000 km. Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman auto on koulutetun Toyota-mekaanikon huolellisesti tarkistama. Voit luottaa siihen, että meiltä hankkimasi Toyota Approved Vaihtoauto on aina moitteettomassa kunnossa ja valmiina ajoon. Siksi voimme luvata vaihtoautoillemme myös maksuttoman 12 kk:n lisäturvan, joka tuo mielenrauhaa ajomatkoihisi.
 

Auto-Arita, Lappeenranta

Hae Toyota Approved vaihtoautoja
 

Auto-Arita, Järvenpää

Hae Toyota Approved vaihtoautoja

KÄYTETTY EI OLE KOSKAAN TUNTUNUT NÄIN UUDELTA

Aina maksuton 12 kk:n Turva

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman maksuton 12 kk:n Turva sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä myytäviin, enintään 10 vuoden ikäisiin ja enintään 185 000 km ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin. Tutustu Toyota Approved Vaihtoautot Turvan yksityiskohtiin.

 

Ei kilometrirajoitusta

Auton hintaan sisältyvä Toyota Approved Vaihtoautot Turva on voimassa 12 kk hankintahetkestä ilman kilometrirajoitusta. Voit siis ajaa vuoden aikana niin paljon kuin haluat vailla huolta kilometrirajoituksen täyttymisestä.

Aina tarkastettu, aina kunnostettu

Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman auto on erikoiskoulutuksen saaneen Toyota-mekaanikon tarkastama. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Tämän ansiosta autolla on edessään vielä paljon turvallisia ja huolettomia ajokilometrejä. Kaikissa Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman autoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta. Täältä löydät yksityiskohtaisen listan tarkastusohjelman kohteista.

Kilpailukykyinen Rahoituskasko & Toyota Easy Osamaksu

Toyota Easy Osamaksu on osamaksusopimus, jonka voit tehdä Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman autolle pienellä käsirahalla haluamaksesi ajaksi – kahdeksi, kolmeksi, neljäksi tai jopa viideksi vuodeksi. Maksat vain auton käytöstä. Toyota Easy Osamaksuun sisältyy aina taattu hyvityshinta. Voit ottaa vaihtoautoosi myös kilpailukykyisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä. Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi täydentää lisäturvilla. Kysy meiltä lisää Toyota Easy Osamaksusta ja Rahoituskaskosta.

Huoltosopimuksella lisää huolettomuutta

Vaihtoautomme on luotettava valinta, ja helpoin tapa pitää auto loistokunnossa on säännöllinen, ammattimainen huolto. Kun hankit vaihtoauton yhteydessä Toyota Huoltosopimuksen, varmistat auton kunnossa pysymisen ja saat käyttöösi huolettoman auton ennalta määritellyin kustannuksin. Voit sisällyttää huoltosopimukseen auton seuraavat kaksi tai neljä huoltoa. Vaihtoautojen huoltosopimus on valtakunnallinen, eli auto voidaan huoltaa missä tahansa Toyota-palvelupisteessä.

Hybridiakkuturva

Toyota tunnetaan hybriditekniikan edelläkävijänä ja hybridien ylivoimaisena markkinajohtajana. Tämä näkyy myös vaihtoautovalikoimassamme, jossa on runsaasti hybridejä. Toyotan hybridit ovat menestyneet erinomaisesti autojen kestävyyttä mittaavissa vertailuissa. Toyota-hybridien akut ovat nekin osoittaneet kestävyytensä ja toimivuutensa. Ne kestävät koko auton käyttöiän, ja Toyota myöntääkin huolto-ohjelmansa mukaan huolletuille hybridiakuilleen 10 vuoden / 350 000 km:n hybridiakkuturvan. Lue lisää Toyotan hybridiakkuturvasta.

Hybrid Health Check

Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman hybridi on läpikäynyt erillisen Hybrid Health Check -tarkastuksen, jossa varmistetaan akun ja hybridijärjestelmän toimivuus sekä taataan hybridiakkuturva. Voit siis olla varma, että hybridivaihtoautosi on luottokumppanisi vielä vuosienkin päästä. Lue lisää Toyotan hybrideistä.

Toyota Approved Vaihtoautot saatavilla kautta maan

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma on osa Toyota-liikkeiden palvelua. Tutustu tarjolla oleviin yksityiskohtaisen tarkastuksen läpikäyneisiin, erittäin laadukkaisiin Toyota-vaihtoautoihin vaihtoautohaussamme ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto.

Löydä itsellesi sopiva Toyota Approved Vaihtoauto laajasta valikoimastamme.