Tulossa uusi Toyota Proace

Valmiina töihin

Toyota Proace on uudistunut. Vahva, tehokas ja monipuolinen Proace on suunniteltu vastaamaan kaikkiin kuljetustarpeisiin. Uusi Proace tuo mukanaan täysin uuden keulan ilmeen, päivitetyn moottorivalikoiman sekä modernia teknologiaa. Malli on nyt ennakkomyynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkukesästä.

Mallisto alkaen 39 833,94 €
 

Lataa hinnasto

Voimalinjat

1.5 D 120 / 2.0 D 145 / 2.0 D 180 / 75 kWh 136

Kantavuus

1100 - 1400 kg

Kuormaustila

Max. 6,6 m3

Tavaratilan pituus

2574 / 2805 mm

Monipuoliset kuljetusmahdollisuudet

Kattava mallisto

Riippuen siitä onko kiikarissa reilusti kuormaustilaa vai näppärä tavara-auto pienemmällä kuljetuskapasiteetilla ja kääntösäteellä, Proace-mallistosta löytyy juuri sopiva ratkaisu näihin tarpeisiin. Saatavilla on kaksi korimallia, neljä eri moottorivaihtoehtoa, ja mallin voi valita neli- tai viisiovisena mukaan lukien kaksi takaovivaihtoehtoa. Mallin lopulliset tekniset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta.

L1

Pituus: 4980 mm

Kuormaus: 5.8m3

Suurin kantavuus: 1400 kg (EV 1263 Kg)

L2

Pituus: 5330 mm

Kuormaus: 6.6m3

Suurin kantavuus: 1400 kg (EV 1263 Kg)

Monipuolinen ja käytännöllinen

Täydellinen työväline

Proacen toimiva ja tilava ohjaamo on suunniteltu työympäristöksi kaikilla mukavuuksilla. Kiitos älykkäiden ratkaisujen, uusi Proace muuntuu tilanteen mukaan moniin eri käyttötarkoituksiin liikkuvasta toimistosta aina pidempien ajomatkojen matkakumppaniksi.

Monipuoliset kuormausominaisuudet

Helppokäyttöisten 180° kääntyvien takapariovien sekä sivuliukuovien ansiosta Proacen lastaaminen ja purkaminen on vaivatonta.

Mobiilitoimisto

Saatavilla oleva läpilastausluukku tuo lisälastaustilaa pitkälle tavaralle yli metrin säilyttäen kuitenkin edelleen kaksi ohjaamopaikkaa. Smart Cargo -järjestelmään kuuluvat myös keski-istuimen selkänojassa oleva, säädettävä työtaso sekä ylöstaittuva etuistuin.

Lisää säilytystilaa

Proacen ohjaamon toimivat ratkaisut tarjoavat säilytystilaa suljettujen ja avoimien lokeroiden sekä muki- ja pullotelineiden kautta. Esimerkiksi kypärä mahtuu kahden istuttavan penkki-istuimen alle. Ominaisuus varustetaosta riippuen.

Älykästä teknologiaa

Proacen 10” digitaalinen mittaristo on selkeä, kattava ja helppolukuinen. Suuri uudistunut multimediakeskus 10" kosketusnäytöllä sisältää lukuisia multimedia- ominaisuuksia, kuten Bluetooth -äänentoiston ja hands-free -puhelutoiminnot. Älypuhelimen langattomasta liitettävyydestä huolen pitävät Apple CarPlay ja Android Auto™.

Voimalinjat

Valitse sinulle ja yrityksellesi sopivin

Olivatpa vaatimuksesi mitkä tahansa, Proacelta löytyy ajotarpeisiisi juuri sopiva voimansiirto. Valitse kahdesta tehokkasta dieselmoottorista tai hiljaisesta ja herkästä sähkövoimasta. Täyssähköinen Proace EV on taloudellinen vaihtoehto ja tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen uudistuneen sähkömoottorin ansiosta.

Sähköistä liiketoimintasi

Toyota Proace EV:n 100 kW sähkömoottori (136 hv) yhdistettynä 75 kWh:n akkuun tarjoaa jopa 350 km* toimintamatkan.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Akun koko

75 kWh

Sähköajokantama

350 km*

Kokonaisteho (hv DIN)

136 hv

Sähköinen toimintamatka

Täyssähköinen Proace EV tarjoaa jopa 350 km* toimintamatkan (WLTP) ja nollapäästöt.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua

Ympäristöystävällistä ajoa

Proace EV:n täyssähköinen voimansiirto tarjoaa hiljaista ja lähipäästötöntä ajoa. Kaupungissa voit hyödyntää päästörajoitettuja kaistoja sekä pysäköidä sähköautoille tarkoitetuille paikoille.

Kattava varustelumahdollisuus

Kattavat varustelumahdollisuudet sekä Toyota-lisävarusteilla että luotettavien yhteistyökumppanien kautta ja laaja jälleenmyyntiverkosto tekevät Toyotasta parhaan kumppanin.

Helppoa latausta

Proace EV-mallin lataaminen on helppoa. Voit ladata akun kotipistorasiasta auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella (virta 8A, jännite 230V, teho 1.8kW) tai missä tahansa julkisessa lataupisteessä auton vakiovarusteisiin kuuluvalla latauskaapelilla (Mode 3).

Vahvaa voimaa

Proacen moottorit tarjoavat voimaa ja vääntöä. Uuteen Proaceen on saatavana kolme tehokasta dieselmoottoria, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin käyttötarkoituksiin alhaisista päästöistä ja ajomukavuudesta tinkimättä.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta.

**1.5 D 120, 2.0 D 145 & 2.0 D 180

Moottorit

1.5 & 2.0 diesel

Suurin teho

120 / 144 / 175 hv**

Kulutus

7.2 - 7.7 l/100km*

CO2

189 – 202 g/km*

Tehokkaat moottorit

Uuden Proace-malliston moottorivalikoima tarjoaa erinomaisen tehon ja taloudellisuuden yhdistelmän alhaisilla päästöillä.

Huoletonta matkantekoa

Proacen 80 litran polttoainesäiliö ja 2,0 litran moottorit takaavat yhdellä tankkauksella jopa 1 250 km:n toimintasäteen.

Turvallisuus vakiona

Törmäysturvallisuudesta vastaa luja korin rakenne ja etu- sekä sivuturvatyynyt. Vakiona löytyvät mm. mäkilähtöavustin (HAC), luistonesto (TRC) sekä lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS).

Alhaiset huolto- ja korjauskustannukset

Procen suunnittelussa on pyritty minimoimaan mahdolliset kolarikorjaukset. Puskureissa on törmäysenergiaa sitova rakenne ja kalliit sekä vaikeasti vaihdettavat osat on sijoitettu vähemmän riskialttiisiin paikkoihin. Näin ollen tavoitteena on ollut minimoida korjaustöiden varaosa- ja työkustannukset.

Varuste-etu uusiin Proace ja Proace City -malleihin

Nyt uusiin Proace ja Proace City -malleihin varustepaketti hintaan 690 €. Tutustu myös joustavaan KINTO One Huoltoleasing -sopimukseen.
 

Tutustu etuihin

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot