Tulossa: täysin uusi Toyota Prius Plug-in Hybrid

Ikonin viides sukupolvi

Saammeko esitellä: täysin uusi, viidennen sukupolven Toyota Prius. Maailman ensimmäinen sarjatuotettu hybridiauto on aina haastanut tavanomaisen ja rikkonut rajoja. Hybriditeknologian ikoninen suunnannäyttäjä vie nyt ladattavan hybriditeknologian jälleen uudelle tasolle. Nauti hiljaisesta ja tehokkaasta sähköajosta arjessa, ja itselataavan hybridin huolettomuudesta pidemmillä reissuilla.

Prius Plug-in Hybridin voi nyt varata ennakkoon verkosta. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyllä 2023.

Näin varaat ennakkoon

Ennakkovarauksen teet helposti netissä. Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada uusi Prius Plug-in Hybrid ensimmäisten joukossa käyttöösi, kun se saapuu Suomeen syksyllä 2023. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä huhti-toukokuun 2023 aikana.

 

varaa ennakkoon

1. Valitse varustetaso

Valitse varustetaso sekä ulkoväri mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan.

2. Luo MyT-tili

Luo MyT-tili ja täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle tilillesi.

3. Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen.

4. Vahvista ennakkovaraus

Saat vahvistussähköpostin, jossa on ennakkovarauksesi tiedot ja seuraavat vaiheet auton tilaukseen.

Ladattava hybridi ilman kompromisseja

Miksi tyytyä kompromisseihin, kun voi saada kaiken? Ladattava Prius Plug-in Hybrid tarjoaa parhaat palat molemmista maailmoista. Uuden Priuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut sähköajokantama, joka riittää kattamaan useimpien keskimääräisen päivittäisen ajosuoritteen. Voit siis nauttia hiljaisesta ja tehokkaasta sähköajosta päivittäisessä käytössä, ja ladatun sähkön loppuessa tai pidemmillä reissuilla matka jatkuu Toyotan taloudellisella ja huolettomalla itselataavalla hybridillä. Toyotan lataushybriditeknologian ansiosta kulutus ja CO2-päästöt pysyvät luokassaan pienimpinä. Hybridien uranuurtajana Prius jatkaakin energiatehokkuuden rajojen ylittämistä toden teolla.

Linjakasta tyyliä

Täysin uuden Prius Plug-in Hybridin muotoilu yhdistää raikkaalla tavalla Priuksen tunnusomaisen muotoilun moderneihin ja aiempaa selvästi sporttisempiin linjoihin. Auton linjakas ja coupemainen sivuprofiili sekä tyylikkäästi pelkistetty ulkoasu henkivät puhtautta, tehokkuutta ja edistyksellisyyttä.

Uusi Prius rakentuu toisen sukupolven GA-C-alustalle, joka on edelleenkehitetty versio TNGA-alustarakenteesta. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat pysyneet samoina: matala painopiste, erittäin vääntöjäykkä korirakenne ja niiden kautta saavutettavat erinomaiset ajo-ominaisuudet.

Turvallista matkaa

Aina tyylikkään tummat sisätilat on jaettu kolmeen alueeseen uuden saarimaisen muotokielen mukaisesti: kuljettajan tilat, korotettu kojelauta ja näiden ympäristö. Sekä kuljettajalle että matkustajille tarjotaan väljän mittavat sisätilat, joiden korkealaatuiset materiaalit ja harmoniset yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta tarkoituksenmukaisen ja rauhallisen. Turvallisuudesta huolehtivat kattavat Toyota T-Mate -järjestelmät. Turvajärjestelmiin lukeutuu lukuisia aktiivisia- sekä passiivisia turvajärjestelmiä, jotka ehkäisevät törmäyksiä, lisäävät ajon varmuutta ja kaikkien tiellä liikkujien turvallisuutta.

Ensiluokkaista teknologiaa

Prius on aina kulkenut kehityksen etujoukoissa, eikä täysin uusi Prius tee tässä poikkeusta. Modernit liitettävyyspalvelut ja intuitiiviset käyttöliittömät yhdistävät autosi saumattomasti elämääsi. MyT-mobiilisovelluksen avulla jokaisesta matkastasi tulee turvallisempi, helpompi ja hauskempi.

Turvallista ajoa

Turvallisuudesta huolehtii kattava Toyota T-Mate -järjestelmä. Sen kuljettajaa avustavat ja törmäyksiä ehkäisevät toiminnot tuovat turvaa tien päälle ja varmuutta ajoon.

Aina ajan tasalla

Priuksen multimedia- ja turvajärjestelmät pysyvät aina ajan tasalla langattomien OTA-päivitysten ansiosta.

Valjasta auringon voima käyttöösi

Edistynyt Prius muuntaa jopa auringonvalon energiaksi sähköajoon*. Auton akkua on mahdollista ladata auton katolle sijoitettujen aurinkokennojen avulla päivittäisen sähköajokantaman kasvattamiseksi. Aurinkokennoilla varustettu katto lataa korkeajänniteakkua auton ollessa paikallaan, ja auton liikkuessa se tukee auton sähköjärjestelmää vähentäen kulutusta.

*vakiona Premium-varustetasossa

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot