Yaris Cross 1.5 Hybrid 116 Intense Plus nyt 389€/kk

 

Paras vaihtoehto autoiluun Auto-Aritalta. Auto Vuodeksi -sopimukseen kuuluu reilut ajokilometrit ja ilmainen vuosihuolto!

 

Toyota Yaris Cross Hybrid on kompakti crossover, joka yhdistää kaupunkiauton ketteryyden vankkaan olemukseen vakuuttavalla tavalla. Sen korkea istuma-asento ja näyttävä muotoilu tarjoavat sinulle kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. Uutuuden pellin alla sykkii Toyotan luotettava, itselataava hybriditeknologia, jonka ansiosta ajat jopa puolet ajasta sähköllä.

 

Auto Vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausittain tasaerän sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Autoon siis sitoudutaan vain vuodeksi. Tämä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!
Sopimuskauden päätyttyä voit myös sopia jatkosta myyjän kanssa. Voit palauttaa auton tai halutessasi jatkaa sopimusta, ihan mikä Sinulle parhaiten sopii.


Sopimus sisältää:

  • Uusi Yaris Cross 1.5 Hybrid 116 Intense Plus
  • Kumimattosarja ja talvirenkaat kevytmetallivantein
  • Reilut ajokilometrit ( nyt 20 tkm / 12 kk )
  • Ensimmäinen vuosihuolto ( sisältyy Auto Vuodeksi -kampanjaan )
  • Ei käsirahaa

Autoja on tarjolla rajattu erä ja kampanja on voimassa toistaiseksi!

 

Autoiluun liittyvät muut kustannukset kuten polttoaineet ja vakuutukset (ensimmäinen huolto kuuluu kuukausierään) asiakas kattaa normaaliin tapaan, tai ne voidaan paketoida mukaan sopimukseen. Nämä ehdot koskevat vain uusia tilauksia.

 

Kysy edullista Toyota rahoituskaskoa Auto Vuodeksi sopimuksen lisäksi!

 

Tervetuloa tilaamaan omasi!

 

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot