RAV4 2.0 VVT-iE AWD Active Multidrive S

Auto Vuodeksi kampanjassamme 499€/kk

Uusi Toyota RAV4 2.0 VVT-iE AWD Active Multidrive S Auto Vuodeksi kampanjassamme nyt 499€/kk! Sisältää myös Plus-paketin.

 

Tästä nyt nelivetoinen RAV4 ajoon, toimitus jopa ennen lumien saapumista!

 

UUSI HELPPO JA TALOUDELLINEN VAIHTOEHTO AUTOILUUN AUTO-ARITALTA. NYT ENTISTÄKIN REILUMMILLA AJOKILOMETREILLÄ JA ILMAISELLA VUOSIHUOLLOLLA. 

 

Uudessa RAV4 Hybrid -mallissa yhdistyvät uuden aikakauden 218 hv:n hybridivoima ja luokkansa paras polttoainetaloudellisuus. TNGA-alustarakenne takaa vakaan ajoelämyksen sekä reilusti tilaa. Ison auton turvallisuuden täydentää kattava Toyota Safety Sense -varustelu vakiona.

Uusi auto vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausittain tasaerän sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Autoon siis sitoudutaan vain vuodeksi. Sopimuskauden päätyttyä voit myös sopia jatkosta myyjän kanssa. Voit palauttaa auton tai halutessasi jatkaa sopimusta, ihan mikä sinulle parhaiten sopii.

 

Sopimus sisältää:

 

  • Uusi kattavasti varusteltu Toyota RAV4 2.0 VVT-iE AWD Active Multidrive S
  • Kumimattosarja ja talvirenkaat kevytmetallivantein 
  • Reilut ajokilometrit (nyt 20 tkm / 12 kk)
  • Ensimmäinen vuosihuolto (sisältyy Auto Vuodeksi kampanjaan)
  • Ei käsirahaa
  • Hinta 499€/kk

Autoiluun liittyvät muut kustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon (ensimmäinen huolto kuuluu kuukausierään) asiakas kattaa normaaliin tapaan, tai ne voidaan paketoida mukaan sopimukseen. Nämä ehdot koskevat vain uusia tilauksia. 

Kysy edullista Toyota rahoituskaskoa Auto Vuodeksi sopimuksen lisäksi!

 

Tervetuloa tilaamaan omasi!

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot