Uusi Corolla Cross 1.8 Hybrid Launch Edition

Nyt Auto Vuodeksi -kampanjassa 519€/kk

Uusi Corolla Cross 1.8 Hybrid Launch Edition vuodeksi 519€/kk

Suosittu Corolla mallisto on täydentynyt uudella crossover-mallilla. Uusi Corolla Cross Hybrid on todellinen perheauto, Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.

 

Paras vaihtoehto autoiluun Auto-Aritalta. Auto Vuodeksi -sopimukseen kuuluu reilut ajokilometrit, ilmainen vuosihuolto ja nyt nopea toimitusaika! 


Auto Vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausittain tasaerän sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Autoon siis sitoudutaan vain vuodeksi. Tämä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!
Sopimuskauden päätyttyä voit myös sopia jatkosta myyjän kanssa. Voit palauttaa auton tai halutessasi jatkaa sopimusta, ihan mikä Sinulle parhaiten sopii. Autoja saatavilla olosuhteet huomioiden nopealla toimituksella.


Sopimus sisältää:

  • Uusi kattavasti varusteltu Corolla Cross 1.8 Hybrid Launch Edition
  • Kumimattosarja ja talvirenkaat kevytmetallivantein
  • Metalliväri
  • Reilut ajokilometrit ( nyt 20 tkm / 12 kk )
  • Ensimmäinen vuosihuolto ( sisältyy Auto Vuodeksi -kampanjaan )
  • Ei käsirahaa

Autoja on tarjolla rajattu erä ja kampanja on voimassa toistaiseksi!

 

Autoiluun liittyvät muut kustannukset kuten polttoaineet ja vakuutukset (ensimmäinen huolto kuuluu kuukausierään) asiakas kattaa normaaliin tapaan, tai ne voidaan paketoida mukaan sopimukseen. Nämä ehdot koskevat vain uusia tilauksia. 

Kysy edullista Toyota rahoituskaskoa Auto Vuodeksi sopimuksen lisäksi!

Tervetuloa tilaamaan omasi!

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot