Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid Active Plus nyt 459€/kk

Tutustu Auto Vuodeksi -kampanjaamme

Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid Active Plus nyt 459€/kk

 

Uudistunut Toyota Corolla Touring Sports on entistäkin tyylikkäämpi, fiksumpi ja turvallisempi. Sen moderni ulkoasu, laadukkaat sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen. Maailman suosituin Toyota on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta. Corolla Touring Sports tarjoaa runsaasti monikäyttöistä ja muunneltavaa tilaa. Erinomainen 596 litran tavaratila on monipuolinen ja helposti mukautettavissa.

 

Paras vaihtoehto autoiluun Auto-Aritalta. Auto Vuodeksi -sopimukseen kuuluu reilut ajokilometrit, ilmainen vuosihuolto ja nyt nopea toimitusaika! 

 

Auto Vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausittain tasaerän sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Autoon siis sitoudutaan vain vuodeksi. Tämä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!

Sopimuskauden päätyttyä voit myös sopia jatkosta myyjän kanssa. Voit palauttaa auton tai halutessasi jatkaa sopimusta, ihan mikä Sinulle parhaiten sopii. Autoja saatavilla olosuhteet huomioiden nopealla toimituksella.


Sopimus sisältää:

  • Uusi kattavasti varusteltu Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid Active Plus
  • Kumimattosarja ja talvirenkaat kevytmetallivantein
  • Reilut ajokilometrit ( nyt 20 tkm / 12 kk )
  • Ensimmäinen vuosihuolto ( sisältyy Auto Vuodeksi -kampanjaan )
  • Ei käsirahaa

Autoja on tarjolla rajattu erä ja kampanja on voimassa toistaiseksi!

 

Autoiluun liittyvät muut kustannukset kuten polttoaineet ja vakuutukset (ensimmäinen huolto kuuluu kuukausierään) asiakas kattaa normaaliin tapaan, tai ne voidaan paketoida mukaan sopimukseen. Nämä ehdot koskevat vain uusia tilauksia. 

 

Kysy edullista Toyota rahoituskaskoa Auto Vuodeksi sopimuksen lisäksi!

Tervetuloa tilaamaan omasi!

 

 

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot