Toyota C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition

nyt vuodeksi 349€/kk

TOYOTA C-HR 2.0 Hybrid INTENSE EDITION
Uskalla erottua, uskalla hämmentää, uskalla olla erikoislaatuinen. Uudessa Toyota C-HR Hybrid -mallissa ei todellakaan ole mitään tavanomaista. Näyttävän crossoverin särmikästä muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta, ja saatavilla oleva kaksilitrainen, 184 hevosvoiman tehon tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen aivan uudelle tasolle. Sisätilojen pehmeän ylelliset pintamateriaalit, tyylikkäät yksityiskohdat, sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin ja nykyaikset liitettävyyspalvelut viimeistelevät nautinnollisen ajokokemuksen.

 

UUSI HELPPO VAIHTOEHTO AUTOILUUN AUTO-ARITALTA. NYT ENTISTÄKIN REILUMMILLA AJOKILOMETREILLÄ JA ILMAISELLA VUOSIHUOLLOLLA.

 

Uusi auto vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausittain tasaerän sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Autoon siis sitoudutaan vain vuodeksi. Sopimuskauden päätyttyä voit myös sopia jatkosta myyjän kanssa. Voit palauttaa auton tai halutessasi jatkaa sopimusta, ihan mikä Sinulle parhaiten sopii.

 

Sopimus sisältää:

  • Uusi kattavasti varusteltu Toyota C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition
  • Talvirenkaat kevytmetallivantein ja kumimattosarja
  • Lämmitinpaketti
  • Reilut ajokilometrit (nyt 19 tkm / 12 kk)
  • Ensimmäinen vuosihuolto (sisältyy Auto Vuodeksi kanpanjaan)
  • Ei käsirahaa
  • Autoja tarjolla rajattu erä

Autoiluun liittyvät muut kustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon (ensimmäinen huolto kuuluu kuukausierään) asiakas kattaa normaaliin tapaan, tai ne voidaan paketoida mukaan sopimukseen. Nämä ehdot koskevat vain uusia tilauksia.

 

Tervetuloa tilaamaan omasi! Varmista toimitusaikataulu myyjältä.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot