Hilux Pro Work  -paketti

Nyt meiltä Hilux-malleihin Pro Work -varustepaketti erikoishintaan. Pro Work -paketti sisältää lavan suojapohjan, kiinteän vetokoukun, vetokoukun sähkösarjan sekä 17" Nokian talvirenkaat.

Lujan ja luotettavan Hiluxin maine tunnetaan. Se syntyy nelivedon suorituskyvystä, käsittämättömästä kestävyydestä ja mahtavasta vetokyvystä (3 500 kg Extra Cab -korimallissa ja 3 200 kg Double Cab -korimallissa). Siinä on riittävästi voimaa (2.4 D-4D -moottori) ja huikea 400 Nm vääntö. Isompikin lasti kulkee vaivatta, mutta kulutus ja päästöt ovat silti maltilliset. Vaihteistoksi voit valita joko kuusiportaisen manuaalin tai kuusiportaisen automaattivaihteiston. 

Hilux on saatavilla sekä kaksipaikkaisena Extra Cab- että viisipaikkaisena Double Cab-mallina. Double Cabin saa myös kaksipaikkaisena pakettiautona.

Hilux Pro Work -varustepaketti 0 €

Pro Work -varustepaketti sisältää :

  • Talvirenkaat (17" alumiinivanteilla, Nokian kitka- tai nastarenkaat)
  • Lavan suojapohja
  • Vetokoukku + sähkösarja

Kuvan auto erikoisvarustein.

Toyota PRO -palvelumme ammattilaisille

Toyota PRO -palvelut varmistavat, että autosi pysyy työkunnossa eikä toimintaasi tule turhia keskeytyksiä. Suomen laajimman huoltoverkoston ansiosta saat huollon aina läheltä ja nopeasti. Ammattilaisemme räätälöivät autosi varustelun työsi vaatimusten mukaan. Meiltä saat myös tarpeisiisi sopivat huoltosopimukset, vakuutukset ja rahoitusratkaisut.

Koskee uusia asiakastilauksia ja on voimassa rajoitetun ajan. Kuvan auto erikoisvarustein.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot