Palvelemme sekä liikkeessä että verkossa

Kuten aina haluamme palvella asiakkaitamme vastuullisesti ja turvallisesti myös näinä haastavina aikoina. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja varmistamme sekä asiakkaidemme että henkilöstön turvallisuuden tiloissamme asianmukaisesti.

Henkilökuntamme huolehtii erityisen hyvin käsihygieniasta ja suosittelemme myös asiakkaillemme säännöllistä käsien pesua lämpimällä vedellä ja saippualla vierailunne aikana. Liikkeistämme löytyy myös käsidesiä. Vallitsevassa tilanteessa emme kättele asiakkaitamme. Olemme myös tehostaneet liikkeidemme ja koeajokalustomme pintojen desinfioimista.

Emme tässä tilanteessa järjestä suuria yleisötapahtumia tai näyttelyitä. Palvelemme teitä digitaalisin keinoin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. 

Tarjoamme ostamallesi autolle tarvittaessa kotiinkuljetuksen ja huollon osalta pyrimme parhaamme mukaan auttamaan auton kuljetuksissa varsinkin riskiryhmään kuuluvia asiakkaitamme. 

Käytössämme on myös sähköinen allekirjoituspalvelu kontaktien vähentämiseksi.

Kiitos asiakkuudestanne myös näinä haastavina aikoina, se on meille kaikkein tärkeintä. Teemme kaikkemme varmistaaksemme sujuvan ja turvallisen vierailun liikkeessämme.

 

Mallistomme sekä tarjoukset ja kampanjat

Myynnissä oleva uusien autojen mallistomme on esitelty kattavasti verkkosivuillamme. Halutessasi voit suodattaa mallistoa esim. hinnan tai CO2-päästöjen perusteella. Jokaisen mallin omalta malliesittelysivulta löydät mallikohtaisen hinnaston ja esitteen sekä auton tekniset tiedot ja vakiovarusteet. Lisäksi voit tutustua mallikohtaisiin lisävarusteisiin ja niiden hintoihin. Halutessasi voit pyytää lisätietoja tai tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen avulla tai varata koeajon suoraan verkosta. Verkkosivullamme voit tutustua myös liikkeemme vaihtoautovalikoimaan sekä ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin.

Työsuhdeautovalitsin

Mietitkö, mikä Toyotan laajasta mallistosta olisi sinulle sopivin auto työsuhdeautoksi? Työsuhdeautovalitsimella näet koko Toyota-malliston hinnat lisävarusteineen sekä kunkin mallin käyttöedun ja vapaan autoedun verotusarvot. Suodattimien avulla voit etsiä esim. tietyn CO2-päästörajan alittavaa autoa.
 

Huolto- ja renkaanvaihtopalvelut

Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen avulla. Voit määritellä itse sinulle parhaiten sopivan ajankohdan, ja näet huollon hinnan saman tien. Voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen, etsiä autoosi sopivat renkaat sekä varata ajan renkaanvaihtoon.

Toyota Jousto -rahoituslaskuri

Toyota Jousto on helppo ja stressitön tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä ja taatulla hyvityshinnalla. Toyota Jousto -rahoituslaskurissamme voit laskea itsellesi sopivan kuukausierän. Halutessasi voit lisätä autoosi Toyota Huoltosopimuksen sekä edullisen Toyota Rahoituskaskon, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja valitsemasi turvalaajuuden mukaisen kaskovakuutuksen. Laskurissa voit vertailla Toyota Huoltosopimuksen ja Toyota Rahoituskaskon saatavilla olevia vaihtoehtoja sekä lisäpalveluja.

Kun laskelmasi on valmis, voit hakea ennakkoluottopäätöksen helposti ja nopeasti verkossa. Päätöksen saat jopa minuutissa, eikä se velvoita sinua mihinkään.
 

Ajoneuvon tilausseuranta

Mikäli olet tilannut uuden auton, voit seurata auton matkaa luoksesi ajoneuvon tilausseurannnan avulla. Ajoneuvon tilausseurannan löydät esim. MyT-mobiilisovelluksesta. Sovelluksen voit ladata maksutta Applen AppStoresta tai Googlen sovelluskaupasta.