Arita Tili

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

 

Arita Tilin avaaminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (enintään 6.000 €), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Arita tili on käytössäsi esim. huoltojen, varaosien, renkaiden ja auton käsirahan maksamiseen.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Tarvittaessa voit valita ostoksillesi esimerkiksi 6 kk:n korottoman maksuvaihtoehdon.

 

 

Ostat 1.000 €, maksat yhteensä 1.023,40 €

Osamaksu                  6 kpl   Osamaksuerä/kk:     170,57 €

Käsittelymaksu/kk: 3,90 €  Luoton kustannukset: 23,40 €

Vuosikorko:                 0 %   Todellinen vuosikorko: 4,38 %

Esimerkki on laskettu 6 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Arita Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1.500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank Ab Suomen sivuliike.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä enintään 2.000 €) myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti AUTOARITA numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).