Ladattava hybridi

Aja vieläkin pidemmälle pelkän sähkön voimalla

Kaikissa Toyotan hybridiautoissa on kaksi moottoria - bensiinikäyttöinen polttomoottori ja sähkömoottori, jotka toimivat saumattomassa yhteistyössä. Liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähkömoottorin voimin, ja voit rullata matka-ajossakin sähköllä. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Ja mikäli haluat ajaa vieläkin pidemmälle pelkän sähkön voimalla, mallistostamme löytyy myös ladattavia hybridejä - esim. uuden RAV4 Plug-in Hybrid -mallin sähköajokantama on jopa 74 km.

Parhaat palat molemmista maailmoista

Toyotan ladattavalla hybridiautolla voit nauttia sekä hiljaisesta ja lähipäästöttömästä täyssähköajosta päivittäisessä ajossa, että huolettomista kilometreistä tehokkaalla ja taloudellisella itselataavalla hybridillä. Ladattavien hybridiemme sähköajokantama riittää kattamaan keskimääräisen eurooppalaisen ajosuoritteen, joka on 50 km päivässä. Päivittäiset ajot hoituvat siis helposti pelkän sähkön voimalla, ja pidemmillä reissuilla matka jatkuu itselataavana hybridinä, kun ladattu ajoakku on ajettu tyhjäksi. Toyotan itselataavan hybriditeknologian ansiosta polttoaineen kulutus ei nouse itselataavaa hybridimallia korkeammaksi tyhjälläkään ajoakulla. 

Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Ladattavan hybridin lataaminen

Ladattavan hybridisi lataaminen on helppoa ja vaivatonta, lataatpa autoasi kotona, työpaikallasi tai yleisestä sähköauton latauspisteestä.

Lataaminen kotona

Auton mukana toimitetaan kaksi latauskaapelia: perinteinen Suko-kaapeli ja Mennekes-kaapeli. Sukokaapelin avulla auton ajoakku on ladattavissa tavallisesta pistorasiasta n. 7,5 tunnissa.

Lataaminen latausasemasta

Auton mukana toimitetaan kaksi latauskaapelia: perinteinen Suko-kaapeli ja Mennekes-kaapeli. Auton ajoakku on ladattavissa tyhjästä täyteen 6,6 kW latausteholla Mennekes-kaapelin avulla alle kolmessa tunnissa.

MyT Connected -palvelut

MyT-mobiilisovelluksen avulla saat kaiken irti ladattavasti hybridiautostasi. Voit esimerkiksi tarkastaa jäljellä olevan sähköajokantaman sekä käynnistää, lopettaa tai ajastaa autosi akun latauksen helposti älypuhelimesi ruutua napauttamalla. 

Tutustu MyT-palveluihin »

Kestävää voimaa

Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, ladattavien hybridiautojemme hybridiakut on suunniteltu kestämään. Lisää mielenrauhaa Hybridiakkuturva: myönnämme Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan. 

Voit luottaa siihen, että kun autosi hybridiakku tulee tiensä päähän, se hävitetään turvallisella ja vastuullisella tavalla. Lisäksi pyrimme kierrättämään yli 50 % hybridiakun painosta.

Tutustu Toyotan sähköistettyihin vaihtoehtoihin